Tak for din download!

Din ebog er nu på vej til dig og vil dukke op i din mailboks inden for et par minutter. Imens kan du læse videre her:


få gratis rådgivning om stresscoaching i din virksomhed

Lige nu har du mulighed for at få gratis rådgivning om, hvordan du kan afhjælpe stress i din virksomhed ved hjælp af Oceaims værktøjer og koncepter. Du kan ringe til Sara Jacobsen på tlf. 70 260 210 for at høre nærmere. Du er også velkommen til at blive ringet op, når det passer dig:

Dorte Hartvig Knudsen
Kvalitets- og arbejdsmiljøchef
hos JFP

"Vi havde nogle kolleger, der var ramt af stress, og vi ville gerne give dem nogle værktøjer til at håndtere presset. I Oceaim fandt vi en professionel partner. Flere har haft gavn af både StressCard og StressCoaching.


Det er med tiden gået op for os hvor vigtigt det er ikke ”bare” at sende vore medarbejder til en psykolog – det er slet ikke det de har behov for. Når et menneske lider af stress er der slet ikke ressourcer til at arbejde med eventuelle udløsere. Stressen skal først behandles, og det gør stresscoaches effektivt.”

Johanne Dandanell Gelmer
HR Partner Politikens Lokalaviser

"Oceaim følger hurtigt op på vores henvendelser - både overfor os i virksomheden og den ansatte der har brug for hjælp. Jeg har kun fået positive tilkendegivelser fra de medarbejdere, der har været igennem et StressCoaching forløb hos Oceaim. Alle har sagt, at de bliver mødt af meget kompetente coaches og får gode redskaber til at komme videre."